Cengiz Topel’de ‘Yeni Öğretim Yılına Hoşgeldiniz’ Etkinliği

Cengiz Topel’de ‘Yeni Öğretim Yılına Hoşgeldiniz’ Etkinliği
Karatay Cengiz Topel İlkokulu’nda da yeni eğitim öğretim yılı yaklaşık 2 bin 300 öğrencinin ve velilerin katılımlarıyla büyük bir coşkuyla karşılandı. Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, velilerde okul önünde büyük kalabalıklar oluşturdu.

Ülkemizde yaklaşık 19 milyon öğrenci okullarda ders başı yaptı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında, okul öncesi ve birinci sınıfa başlayan öğrenciler 5-9 Eylül tarihleri arasında uyum eğitimi almıştı. Bu yıl ortaokul ve liseye başlayacak öğrencilerin uyum eğitimi süreci, uygulanmaya başladı ve uyum çalışmaları, 16 Eylül'e kadar sürecek. Karatay Cengiz Topel İlkokulu’nda da yeni eğitim öğretim yılı yaklaşık 2 bin 300 öğrencinin ve velilerin katılımlarıyla büyük bir coşkuyla karşılandı. Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, velilerde okul önünde büyük kalabalıklar oluşturdu.

‘Yeni öğretim yılına hoşgeldiniz’ etkinliği kapsamında palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar oynandı ve şarkılar söylendi. Öğrencilere kitapların yanı sıra sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler dağıtıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.