Derya Emre: “Analiz Koleji’ne Kabul ve Bursluluk Sınavı İle Öğrenci Alımlarını Başlatmış Olacağız”

Derya Emre: “Analiz Koleji’ne Kabul ve Bursluluk Sınavı İle Öğrenci Alımlarını Başlatmış Olacağız”
Analiz Koleji ve Analiz Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre, “Kolejimizde düzenlenecek olan Bursluluk ve Analiz Koleji’ne Kabul Sınavı ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için öğrenci alımlarını başlatmış olacağız” dedi.

Analiz Koleji ve Analiz Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre, “Kolejimizde düzenlenecek olan Bursluluk ve Analiz Koleji’ne Kabul Sınavı ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için öğrenci alımlarını başlatmış olacağız. Selçuklu’daki Analiz Koleji’mize ve Meram’da 2 şubesi bulunan Surdem Analiz Eğitim Kurumları’na, geleceğin başarılı bireyleri arasında olmak isteyen tüm öğrencileri bekliyoruz” dedi.

Derya Emre, “Kolejimizde düzenlenen Bursluluk Sınavı ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için öğrenci alımlarını başlatmış olacağız. Gençlerin yaşam boyu başarılı olmalarına, kendilerini her alanda değerli hissetmelerine yönelik olarak uyguladığımız eğitim modelimizin yanı sıra bilginin sevgiyle daha etkili bir şekilde kazanılabileceğini savunarak, kişisel ve fiziksel gelişimi birbirinden ayrı tutmuyor; duygusal zekanın geliştirilmesini önemsiyor ve özgüveni yüksek, dünyaya evrensel bakabilen, hayatının her alanında sorumluluk sahibi, en önemlisi de mutlu gençleri hayata hazırlıyoruz” diye konuştu.

“Tüm Öğrencileri Bekliyoruz”

Düzenlenecek sınavın bir nevi seviye tespit sınavı olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre, tüm öğrencilerin katılabileceğini ifade ederek, “Özel okullarda eğitim görmek için düzenlenen ve bir bakıma Seviye Tespit Sınavı olarak değerlendirilebilecek bursluluk sınavları yapılmaktadır. Söz konusu sınava özel okul ya da devlet okulunda okuyan öğrenciler fark etmeksizin katılabilmektedir. Sınavda yakaladığı başarı ortalamasına göre öğrencilerin tamamen ya da kısmen burslu olarak eğitim almaları mümkün olmaktadır. Özel okullarda burslu okumak isteyen öğrenciler için verilen imkanlara baktığımızda; yüzde 25 ile yüzde 100 arasında değişen koşullarla burs imkanı sunulmaktadır. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Analiz Koleji Bursluluk Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.