‘Eğitim Öğretim’in İkinci Dönemi Başladı

‘Eğitim Öğretim’in İkinci Dönemi Başladı
Eğitim öğretim yılı ikinci dönemi bugün başladı. Bağımsız anaokulları, özel eğitim okulları ile köy ve benzeri yerleşim yerlerindeki tüm ilkokul ve ortaokullarda kontrollü olarak yüz yüze eğitime geçildi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi, bugün itibariyle başladı. Bağımsız anaokulları, özel eğitim okulları ile köy ve benzeri yerleşim yerlerindeki tüm ilkokul ve ortaokullarda kontrollü olarak yüz yüze eğitime geçildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Karatay Kaymakamı Selim Parlar, ikinci dönemin ilk gününde Karatay Gazi Osman Paşa Anaokulunu ziyaret etti, ziyaret sırasında öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet ederek “umudun el izi” isimli etkinliğe katıldı.

Daha sonra Karatay Özel Eğitim Uygulama Okulu avlusunda yer alan “Tarım Atölyesi” sera alanını gezerek yetiştirilen ürünler hakkında bilgi aldılar.

Yapılan ziyaretlerde Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Sakarya ve Mustafa Kurt ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da hazır bulundu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ikinci dönemin ilk günü vesilesiyle yaptığı açıklamada bugün öğrencilerimizin okullarıyla buluştuklarını belirterek, “Okullarımızda hijyen kuralları başta olmak üzere gerekli tüm düzenlemeler yapıldı. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.