Genel Müdür Topçu: ‘MEB’in Temel Politikası Sahayı Daha da Canlı Tutmak’

Genel Müdür Topçu: ‘MEB’in Temel Politikası Sahayı Daha da Canlı Tutmak’
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, MEB’in temel politikasının sahayı daha da canlı tutmak olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, MEB’in temel politikasının sahayı daha da canlı tutmak olduğunu bildirdi.

Genel Müdür Halil İbrahim Topçu, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerindeki liselerin müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Mevlana Öğretmenevi’ndeki toplantıda konuşan Genel Müdür Topçu, okul müdürlerinin fedakârca görevlerini yaptıklarını, kendilerinin de bu durumun farkında olduğunu ifade ederek, Milli Eğitim Bakanlığının temel politikasının sahayı daha da canlı tutmak olduğunu belirtti.

Bu noktada okul müdürlerine daha fazla görev düştüğünü vurgulayan Topçu, Konya’nın yürüttüğü eğitim çalışmaları ile ülkemizde önde bir il olduğunu da söyledi.

Günümüz dünyasında yeni eğitim anlayışlarını tanımanın önemine de vurgu yapan Topçu, okul müdürlerinden bu noktada gerekli inceleme ve araştırmalarda bulunmalarını istedi. Teori ile pratiğin bir araya getirildiği ve dijital becerilerin çok daha önemli bir hale geldiği bu dönemde, eğitimcilere daha çok görev düştüğünü dile getiren Topçu, okul yöneticilerinin bu açıdan öğretmenlere rehberlik etmeleri gerektiğini de kaydetti.

Toplantıya Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu’nun yanı sıra Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve eğitim yöneticileri katıldı.

Genel Müdür Topçu bu toplantının ardından Daire Başkanı Mehmet Bölücek’le birlikte Konya’daki kitap yazma komisyonlarında görev alan öğretmenlerle de bir araya geldi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.