Güzel Okuma, Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarının Ödülleri Verildi

Güzel Okuma, Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarının Ödülleri Verildi
Konya’da il genelinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Konya’da il genelinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Konya Valisi Vahdettin Özkan tarafından ödülleri verildi.

İstiklal Marşı’nın TBMM'de kabulünün 103. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Konya’da da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında, İl genelinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Konya Valisi Vahdettin Özkan tarafından verildi.

Programa, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra protokol üyeleri yarışmada dereceye giren öğrencilerle günün anısına fotoğraf çekildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.