“İklim Değişikliği Eğitici Eğitimi Projesi” İşbirliği Protokolü İmzalandı

“İklim Değişikliği Eğitici Eğitimi Projesi” İşbirliği Protokolü İmzalandı
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen “İklim Değişikliği Eğitici Eğitimi Projesi” işbirliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve MEVKA (Mevlana Kalkınma Ajansı) tarafından kabul edilen “İklim Değişikliği Eğitici Eğitimi Projesi” işbirliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Konya’da görev yapan ve Türkçe, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi derslerine giren öğretmenlere yönelik gerçekleştirilecek eğitimle öğretmenlerin iklim değişikliği konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmelerine imkân tanınacak. 4 alandan toplam 100 öğretmene verilecek bu eğitim,  günde 6 saat olmak üzere 5 gün sürecek.

“İklim Değişikliği Eğitici Eğitimi Projesi” ile öğretmenlerin ders dışı eğitimler ve danışmanlık yoluyla yeni nesillerin girişken, sorunları analiz edebilen, bu sorunlara pratik çözümler üretebilen ve geleceğin girişimcileri olarak yetişmelerine katkı sunulması amaçlandı.

Proje kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı’nda gerçekleştirilen imza töreni, Konya Milletvekili Halil Etyemez’in katılımlarıyla, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı tarafından imzalandı.

Milletvekili Halil Etyemez, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı bu önemli projenin önemine değinerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.