Jandarmadan Okullarda ‘Siber Zorbalık’ Bilgilendirmesi

Jandarmadan Okullarda ‘Siber Zorbalık’ Bilgilendirmesi
Yunak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencileri 'Siber Zorbalık, Güvenli İnternet Kullanımı, Dijital Bağımlılık, Parola Güvenliği, Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Dolandırıcılardan Korunma' konularında bilgilendirdi.

Yunak İlçe Jandarma Komutanlığı, dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Yunak İlçe Jandarma Komutanlığı, Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Hursunlu İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere “Siber Zorbalık, Güvenli İnternet Kullanımı, Dijital Bağımlılık, Parola Güvenliği, Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Dolandırıcılardan Korunma” konuları hakkında bilgi verildi.

Ayrıca okullara siber suçlarla mücadele konulu afiş ve broşür dağıtımı yapıldı.

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçe Jandarma Komutanlığımızca Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek maddi ve manevi kaybın önlenmesine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” İfadelerine yer verdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.