Konya’da 484 Bin 500 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Konya’da 484 Bin 500 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı
Konya genelinde 484 bin 500 öğrenci karnelerini alarak iki haftalık yarıyıl tatiline girdi.

Konya genelinde 484 bin 500 öğrenci karnelerini alarak iki haftalık yarıyıl tatiline girdi.

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne dağıtım töreni, Selçuklu Şerife Akkanat İlkokulunda, Konya protokolünün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Milletvekili Latif Selvi, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve protokol üyeleri, Selçuklu Şerife Akkanat İlkokulu’nda karnelerini alan öğrencilerin heyecanlarına ortak oldular. Sınıflara giderek öğrencilerin karnelerini, hediyelerini ve tatil boyunca öğrencilerin okumaları için hazırlanan kitapları öğrencilere takdim ettiler.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Vahdettin Özkan, her birini tebrik ederek verimli bir tatil dönemi geçirmelerini diledi. Vali Özkan, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek insan yetiştirmenin manevi haz veren, meşakkatli ve önemli bir vazife olduğunu söyledi. Öğretmenlerin gelecek nesillerin yetişmesi için öncü aktörler olduğunu belirten Vali Özkan, sürekli öğrencilerle birlikte olmanın ve onların sorularıyla muhatap olmanın da öğretmenlerin kişisel gelişimine fayda sağladığını kaydetti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.