Konyasporlu Taraftarlardan Örnek Davranış

Konyasporlu Taraftarlardan Örnek Davranış
Konyaspor Nalçacı Taraftar Grubu üyeleri, örnek bir davranışa imza attı ve Ereğli ilçesindeki bir köy ilkokulunun anasınıfı öğrencilerinin bir yıllık kırtasiye malzemesi ihtiyacını karşıladı. Taraftar Grup üyeleri köyde diğer çocuklara da oyuncak dağıttı.

Konyaspor Nalçacı Taraftar Grubu üyeleri, örnek bir davranışa imza attı ve bir köy ilkokulunda anasınıfı öğrencilerine anlamlı yardımda bulundu.

Taraftar Grubu üyeleri, Konya’nın Ereğli İlçesi’ne bağlı Yeni Zengen Köyü’ndeki Yeni Zengen İlkokulu’ndaki anasınıfı öğrencilerinin bir yıllık ihtiyacını karşılayacak kırtasiye malzemesi dağıttı.

Konyaspor Nalçacı Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Soğancı, öğrencilerin bir yıl boyunca ihtiyaçlarını karşılayabilecek kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını belirterek, grup üyeleriyle birlikte bu tür yardımların devam edeceğini ifade etti.

Yeni bir anaokulu binasının yapımı için proje üreteceklerine değinen Soğancı, bu konuda girişimlerde bulunacaklarını ve biran önce çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.

Taraftar grubu üyeleri daha sonra köydeki diğer çocuklarada oyuncak dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.