MEGA Yaz Okulu’nda Kayıtlar Yarın Başlıyor

MEGA Yaz Okulu’nda Kayıtlar Yarın Başlıyor
Meram Belediyesinin ödüllü eğitim projesi MEGA’da yaz spor okullarının ardından tatili en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocuklar için yaz okulunun kayıtları yarın başlıyor.

Meram Belediyesinin ödüllü eğitim projesi MEGA’da yaz spor okullarının ardından tatili en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocuklar için yaz okulunun kayıtları yarın başlıyor.

14 Haziran Çarşamba günü başlayacak kayıtlar 18 Haziran Pazar gününe kadar www.meramgelisim.com adresinden online olarak yapılabilecek. Sadece Meram’da ikamet eden, 8-10 ve 11-12 yaş gruplarındaki çocuklara hitap edecek dersler ise 4 Temmuz Salı günü başlıyor. Cebir, Akıl Zeka Oyunları, Astronomi, Bilim ve Fen, Geometrik Motifler, Sanat, Müzik, Robotik Kodlama ve E-Spor gibi çocukların ilgisini çekecek branşlar çocukları bekliyor olacak. Meram Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ödemelerin online olarak kolay bir şekilde  yapılabileceği bildirildi.  

Başkan Kavuş: “MEGA, Zenginleşen İçeriği ve Müfredatı İle Gençlerimize Yeni Ufuklar Açıyor”

MEGA’nın tüm yönleriyle  her geçen yıl kendini yenileyen, geliştiren ve içeriğini zenginleştiren bir eğitim modeli olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu dinamizimle projenin Meramlı çocukların eğitimlerine ciddi destek verdiğine işaret etti. Bu çerçevede MEGA Yaz Spor Okulları’nın ardından Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek Meram Yaz Okulu için de kayıt alacaklarını söyleyen Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Örgün eğitimlerin tamamlanmak üzere olduğu şu günlerde biz de Meram Belediyesi olarak yaz okullarımız için hazırlıklarımızı tamamladık, kayıtlara başladık. Çocuklarımızın tatillerini en güzel ve en faydalı şekilde değerlendirmeleri bizler için de çok önemli. Çünkü geleceğin Meram’ını inşa etmek aynı zamanda geleceği kuracak insanımızı inşa etmekle mümkündür. Meram’ın yeni nesli, yaz okulumuzda zengin bir eğitimle yeni donanımlar kazanacaklar. Tüm çocuklarımızı bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.