Meram’da “2023 Eğitim Vizyonu” Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Meram’da “2023 Eğitim Vizyonu” Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Meram’da ilçeye bağlı 163 resmi kurum ve okul müdürlerinin katılımıyla “2023 Eğitim Vizyon” belgesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban başkanlığında, ilçeye bağlı 163 resmi kurum ve okul müdürlerinin katılımıyla “2023 Eğitim Vizyon” belgesi bilgilendirme toplantısı Meram Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, “2018-2019 eğitim-öğretim yılı birinci kanaat dönemi, iş güvenliği, beyaz bayrak ve beslenme dostu okul projesi, sıfır atık projesi, her okulda tasarım ve beceri atölyelerinin gerekli alan düzenlemesi, içerik ve donanım sağlaması çalışmalarının başlatılması, tekli eğitime geçmek için tüm okulların yeni bir planlama ile gözden geçirilerek gerekli düzenlemelerin yapılması” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Acar ise konuşmasında “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde, Millî Eğitim Bakanlığı olarak gerçekleştirilmek istenen değişim ve dönüşüm gereği orta vadeli plan olarak hazırlanan ‘2023 Eğitim Vizyonu’ kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bu çerçevede “2023 Eğitim Vizyonu” belgesinin daha iyi anlaşılabilmesi ve özümsenebilmesi için Müdürlüğümüze bağlı okul/kurum müdürlerine sunum gerçekleştirildi” diye konuştu.

Bilgilendirme toplantısı kapanışında Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Yavuz, 2023 Eğitim Vizyon belgesi ile ilgili konuşması yaptı.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.