Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Şener Konya’da

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Şener Konya’da
MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, Konya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, Konya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Şener, ilk olarak Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti; burada İl Müdürü Murat Yiğit kent genelinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel Müdür Şener ve beraberindekiler daha sonra Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçerek buradaki laboratuvar ve atölyelerde incelemelerde bulundu. Şener’e, burada Etkileşimli Tahta Projesi hakkında öğretmenler tarafından kendisine sunum yapıldı. Teknofest 2022 Labirent Ustası kategorisinde birinci olan proje hakkında, proje sahibi öğrenci Taha Berk Ünlü’den bilgi alan Şener, daha sonra okul öğretmenleriyle bir tanışma toplantısı gerçekleştirerek, bilgi alışverişinde bulundu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, son olarak Konya Ticaret Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ve Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul bünyesindeki atölyelerde yapılmakta olan üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şener’e Konya programında kendilerine Eğitim Politikaları Daire Başkanı Dr. Recep Altın, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin Doğan eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.