Mis Koleji: ‘Yeni Döneme Hazırız’

Mis Koleji: ‘Yeni Döneme Hazırız’
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala güçlü kadrosuyla yeni döneme hazır olduklarını bildiren Mis Eğitim Kurumları, amaçlarını ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan onurlu bir nesil yetiştirmek ola

Mis Eğitim Kurumları, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala güçlü kadrosuyla yeni döneme hazır olduklarını bildirdi. “İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan onurlu bir nesil yetiştirmek” amacıyla eğitim öğretimine devam eden Mis Koleji, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında gelişim odaklı misyonuyla ve uzman öğretmen kadrosuyla öğrencilerinin yine entelektüel, sosyal, kişisel ve akademik olarak gelişimlerini hedefliyor olacaklarını vurguladı.

5 yıl önce eğitim öğretim faaliyetine başlayan Mis Eğitim Kurumları Konya’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Okul Genel Müdürü Ali Demir, İlk ve Ortaöğretim Müdürü Mevlüt Uğur ile Lise Müdürü Rafet Ebabil, verdikleri eğitim, hedefleri ve kolejin başarıları ve fiziki durumu hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Genel Müdür Ali Demir, “Mis Eğitim Kurumları, fiziki olarak anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi dahilde her öğrencinin iyi bir eğitim alabilmesi için bütüncül eğitim vermektedir, dersliklerinden yemekhanesine atölyelerinden laboratuvarlarına müzik sınıfından görsel sanatlar sınıfına spor salonundan konferans salonuna kadar tüm imkanları öğrencilerine sunmaktadır.

Öğrencilerin bilimsel çalışmalarını, sportif faaliyetlerini, kültürel sanatsal faaliyetlerini gerçekleştirebildiği alanlar sunmakta ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile gelişimi desteklemektedir” diye konuştu.

“Öğrencilerimizin Akademik Başarılarına Yön Veriyoruz”

Öğrencilerin akademik başarılarına yön veren rehberlik biriminin aynı zamanda okul ve veli işbirliğini sürekli canlı tutarak eğitim öğretim sürecini bütün olarak ilerlettiğine işaret eden Genel Müdür Ali Demir, “2023 – 2024 eğitim öğretim yılında gelişim odaklı misyonumuzla ve uzman öğretmen kadromuzla öğrencilerimizin yine entelektüel, sosyal, kişisel ve akademik olarak gelişimlerini hedefliyor olacağız” açıklamasında bulundu.

7eyl-mis-egitim-kurumlari2.jpg

“Çabamız Geleceğin Güçlü Türkiyesi İçin Güçlü Karakterde Gençler Yetiştirmek”

Mis Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özkan Bey’in yola çıkarken belirtmiş olduğu insan yetiştirme kaygısı, geleceğin güçlü Türkiyesi için güçlü karakterde gençler yetiştirme çabası, kaliteli bir toplum için başta ailesine, öğretmenlerine ve tüm insanlığa saygılı gençler yetiştirme çabasını bizlerde devam ettirmekteyiz.”

Genel Müdür Demir, şöyle konuştu: “Mis öğrencisi; güler yüzlü, alanında uzman, kişisel gelişiminin ve akademik başarısının sürekli takip edildiği bir kadro ile uyumlu ve bilge kişidir. Teknolojik olarak donanımlı, ferah ve her şeyin düşünüldüğü sınıflarda öğrenciler beceri ve yeterliliklerinin takip edildiği rehber öğretmenler doğrultusunda akademik hayatının yanı sıra sportif, kültürel ve sanatsal yönlerini keşfetme imkanı bulmaktadır. Mis öğrencilerini kazanım ve ihtiyaçlarına yönelik eğlenceli ve öğretici gezilerle verimli bir eğitim öğretim yılı beklemektedir. Mis Eğitim Kurumları amacı ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan onurlu bir nesil yetiştirmektir.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.