Müdür Yiğit Akşehir’de Okuma Bayramı Etkinliğine Katıldı

Müdür Yiğit Akşehir’de Okuma Bayramı Etkinliğine Katıldı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, bir dizi ziyaret ve incelemeler bulunmak üzere gittiği Akşehir’de Belediye Başkanı Salih Akkaya'yla birlikte bir okulda gerçekleştirilen okuma bayramı etkinliğine katıldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, bir dizi ziyaret ve incelemeler bulunmak üzere gittiği Akşehir’de Belediye Başkanı Salih Akkaya’yla birlikte Tarık Buğra İlkokulu’nda gerçekleştirilen okuma bayramı etkinliğine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü, Akşehir İlçesi’nde ilk önce okul ve kurum müdürleriyle yürütülen projeler ve eğitim çalışmaları hakkında planlama ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ele alındı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında hazırlanan 'Şehrimiz İmzamız' projesi ile okul bahçelerinde oluşturulmakta olan geleneksel oyun alanları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Akşehir Tarık Buğra İlkokulu’nu ziyaret eden Murat Yiğit, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yla birlikte okulda gerçekleştirilen okuma bayramı etkinliğine katıldı. Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu ve Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi’ne de geçen İl Müdürü Murat Yiğit, ziyaret ettiği okullarda gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu.

Yiğit, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olmanın ancak kaliteli bir eğitim aracılığıyla gerçekleşeceğini söyleyerek kararlılık ve süreklilik isteyen bu zorlu yolda herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Yiğit daha sonra Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı da makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Murat Yiğit’e, ziyaretleri sırasında Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

4ocak-mem-okul-aksehir-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.