NEÜ’de Genel Sekreter Değişti: Görev Hüseyin Zahit Selvi’nin

NEÜ’de Genel Sekreter Değişti: Görev Hüseyin Zahit Selvi’nin
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde 2019 yılından bu yana Genel Sekreterlik görevini yürüten Ecevit Öksüz, görevi Doç. Dr. Hüseyin Zahit Selvi’ye devretti. Yeni dönemde Ecevit Öksüz, Rektör Danışmanı olarak görev yapacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde (NEÜ) 2019 yılından bu yana Genel Sekreterlik görevini yürüten Ecevit Öksüz, görevi Üniversite Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Zahit Selvi’ye devretti. Öksüz’ün, önümüzdeki süreçte Rektör Danışmanı olarak görev yapacağı duyuruldu.

Devir teslim programında konuşan Ecevit Öksüz, “2019 yılında kıymetli hocam, Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu'nun daveti ile başlamış olduğum genel sekreterlik görevimden müsaademi istirham ettim. Hocamızın hüsnü kabulü ile bugün itibarıyla görevimi gönül huzuru ile devrediyorum. Bundan sonraki süreçte Üniversitemize Rektör Danışmanı olarak hizmet vermeye devam edeceğim. Bundan sonraki süreçte farklı bir kulvarda; Rektör Danışmanı olarak Üniversitemizin gelişimi için elimden gelen her türlü katkıyı sunmaya, Üniversitemize yine aynı aşkla, şevkle ve muhabbetle değer katmaya devam edeceğim” dedi.

Genel Sekreter olarak atanan Doç. Dr. Hüseyin Zahit Selvi ise “Sayın Başkanımıza Üniversitemiz için bugüne kadar yürüttükleri değerli çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Rektörümüzün tensipleri ile yüklendiğimiz bu önemli emaneti ilerletmek için elimizden geleni yapacağız. Her işin başı niyet. Niyet hayır, akıbet hayır. İyi niyetli olduğumuz sürece Rabbim bizlere yol gösterecektir, hayırlara vesile kılacaktır. Aidiyet ve kurum kültürünü egemen kılarak çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. İnşallah sağlık sıhhat içerisinde başarı ile bu görevi sürdürebiliriz. Gayret bizden tevfik Allah'tan” diye konuştu.

Hüseyin Zahit Selvi Kimdir?

11.11.1980 tarihinde Konya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da tamamladı. 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü’nde üniversite öğrenimine başladı. 2003 yılında bu bölümü bölüm ve fakülte birinciliği ile bitirdi. 2003 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda yüksek lisans öğrenimine başladı. 2006 yılında yüksek mühendis unvanı aldı. 2011 yılında TÜBİTAK bursunu kazanarak 6 ay süreyle Viyana Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Georg Gartner yönetiminde Konum Tabanlı Hizmetler Teknolojisi (LBS) konusunda çalışmalar yaptı. 2012 yılında doktorasını Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Harita Mühendisliği Anabilim Dalı’nda tamamladı. 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü’ne Yardımcı Doçent Doktor kadrosuna atandı. 2019 yılında Doçent oldu. 2019-2021 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2021 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı’na, 12 Haziran 2023 tarihinde de Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreterliği’ne atandı.

Hüseyin Zahit Selvi, evli ve 3 çocuk babasıdır.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.