Rektör Aksoy’dan Yunak’ta Ziyaret ve İnceleme

Rektör Aksoy’dan Yunak’ta Ziyaret ve İnceleme
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, taşrada bulunan fakülte ve yüksekokul ziyaretlerine devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, taşrada bulunan fakülte ve yüksekokul ziyaretlerine devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektör Yrd. Emrullah Eken ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat taşra ilçe ziyaretleri kapsamında Yunak İlçesi’ne gelerek Yunak Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Aksoy ve beraberindeki heyet, ilk önce Meslek Yüksekokulu çalışanları ile bir araya gelerek okulun, çalışanların ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.

Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Öztaş tarafından verilen brifing sonrasında heyet daha sonra, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ile bir araya gelerek ilçenin eğitim durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Rektör Metin Aksoy'a yeni açılacak bölümlerin bölge istihdamına büyük katkılar sağlayacağını belirterek açılması düşünülen ziraat ve hayvancılıkla ilgili bölümlere destek verilmesini istedi.

Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Öztaş da, "Sayın Rektörümüzü yüksekokulumuz ve Yunak’ta ağırlamaktan onur duyduk. Özel ilgilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Heyet, daha sonra Yunak Belediyesine geçerek Başkan Demirhan'la bir süre daha görüşerek ilçeden ayrıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.