SÜ Reklamcılık Kulübü’nden Sektöre Yönelik Etkinlikle Açılış

SÜ Reklamcılık Kulübü’nden Sektöre Yönelik Etkinlikle Açılış
Selçuk Üniversitesi Reklâmcılık Kulübü sektöre yönelik etkinlikle açılışını yaptı

Ülkemizin köklü geçmişe ve geleneklerine sahip olan sayılı üniversitelerinden biri olan ve her alanda başarıları ile göz dolduran Selçuk Üniversitesi Cumhuriyetimizin 100. yılında etkinliklere devam ediyor. Gerçek anlamda elindeki kısıtlı imkânlara rağmen güzel projeler çıkaran, katıldığı tüm yarışmalardan birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleri alan köklü tarihi ve başarılarıyla ünlü Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi üniversitenin göz bebeği.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü ise hem hocaları hem de öğrencileri ile başarılarına yenilerini ekleyerek adından söz ettiriyor.

Reklâmcılık Bölümü kurucusu ve fakülte ile birlikte Konya’nın sevilen hocası Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş yeniden bölüm başkanı olduktan sonra fakültede ve bölümde birinci sınıftan itibaren staj gibi radikal değişiklikler ve yenilikler getirdi.

3kasm-su-reklamcilik3.jpg

Bu değişiklik ve yeniliklerin başında da öğrencileri ile birlikte kurduğu Reklâmcılık Kulübü oldu. Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş‘ın öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek ve sektörde başarılı olmaları için verdiği çabalar ve emekler meyvelerini vermeye başladı.

Reklâmcılık Kulübü‘nün açılış etkinliği olan Ajanslar Reklâmcılık Öğrencileriyle Buluşuyor keyifli ve öğretici anlara şahit oldu. Aleâddin Keykûbad Yerleşkesinde bulunan Merkezî Derslik Çatalhüyük Amfisi’nde yapılan etkinlikte Reklâm Yönetmeni ve Kreatif Direktör Abdullah Bozkurt hem öğrencilerle hem de sektörün temsilcileriyle buluştu. Katılan tüm konukların keyifli ve harika bir sunuş izlediği etkinlikte öğrenciler farklı ve hayatları boyunca unutmayacakları bir tecrübe kazandı.

3kasm-su-reklamcilik4.jpg

Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş resmî sosyal ağ hesaplarında yaptığı paylaşımda şunu dedi: “Reklamcılık Kulübümüz mükemmel bir etkinlikle açılış yaptı. Reklam profesyoneli Abdullah Bozkurt hem öğrencilerimizle hem de sektörün temsilcileriyle buluştu. Katılan tüm konuklar harika bir sunuş izledi. Tüm hocalarımıza, öğrencilerimize, ajanslara ve şirketlere çok teşekkür ederim. #reklamcılıkkulübü #reklamcılıkbölümü #iletişimfakültesi #selçuküniversitesi”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.