Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Konya geneli düzenlenen yarışmalarda dereceye öğrenciler ödüllendirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Konya geneli düzenlenen yarışmalarda dereceye öğrenciler, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde dereceye giren öğrencileri tebrik eden Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük,  bu öğrencilerin geleceğin büyük şairleri ve ressamları olmasını temenni ederek başarılarının devamını diledi. Onların bu önemli başarıyı elde etmesine emek ve destek veren okul yöneticisi, öğretmen ve velilere de teşekkürlerini iletti.

Şiir kategorisinde dereceye giren Karatay Yaşar Doğu Ortaokulu öğrencisi Eren Karabağ ve Selçuklu 100. Yıl Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu öğrencisi Zeynep Tekedere’nin kendi yazdıkları şiirleri okumalarının ardından ödül töreni sona erdi.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya ile öğrencilerin öğretmen ve velileri de katıldı.

İlkokullar arası resim ve ortaokullar arası şiir kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ve okulları şöyle:

Resim dalında birinci Aysima Tut (Özel Meram Sınav İlkokulu), ikinci Tuğsem Feride Akbulut (Selçuklu Şehit Osman Demir İlkokulu), üçüncü Yüsra Derin Suna (Meram Özel Yöntem İlkokulu) oldu.

Şiir dalında ise birinci İbrahim Uluğ (Meram Öğretmen Mahide Bahadır Türk Ortaokulu), ikinci Eren Karabağ (Karatay Yaşar Doğu Ortaokulu) ve üçüncü Zeynep Tekedere (Selçuklu 100. Yıl Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu)

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.