Yiğit: “Eğitim Alanında Özgün Projelere İmza Atıldı”

Yiğit: “Eğitim Alanında Özgün Projelere İmza Atıldı”
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “Öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki donanıma sahip, tarih bilinci olan, içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık, çalışkan, sorumluluklarını yerine getiren bireyler olarak yetiştirmek arzusundayız” dedi.

Konya’da eğitim alanında özgün projelere imza atıldığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “Öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki donanıma sahip, tarih bilinci olan, içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık, çalışkan, sorumluluklarını yerine getiren bireyler olarak yetiştirmek arzusundayız” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında Selçuklu Belediyesi İlkokulu ve Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

İlk olarak Selçuklu Belediyesi İlkokulu’na giden İl Müdürü Murat Yiğit, Okul Müdürü Ahmet Özcan’dan okul bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Murat Yiğit, öğretmenler odasında öğretmenlerin, sınıflarda öğrencilerin misafiri oldu.

Daha sonra Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu’na giderek Okul Müdürü Bayram Biçer’den okulda yapılan etkinlikler ve sürdürülen projeler hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Müdür Murat Yiğit, öğretmenlerle Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler, İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve okulda gerçekleştirilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Konya’da eğitim alanında özgün projelere imza atıldığını belirten Yiğit, “Öğrencilerimizi millî, manevi ve ahlaki donanıma sahip, tarih bilinci olan, içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık, çalışkan, sorumluluklarını yerine getiren bireyler olarak yetiştirmek arzusundayız” dedi.

Yiğit'e ziyaretlerinde Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

25aralk-mem-okul-ziyaret2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.