YÖNTEM’DE YKS TÜRKİYE 5’İNCİLİĞİ SEVİNCİ

YÖNTEM’DE YKS TÜRKİYE 5’İNCİLİĞİ SEVİNCİ
Yöntem Özel Öğretim Kursu ve Meram Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Salih İnneci, YKS’ de sayısal ham puan türünde Türkiye 5’incisi oldu.

Yöntem Özel Öğretim Kursu ve Meram Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Salih İnneci, YKS’ de sayısal ham puan türünde Türkiye 5’incisi, yerleştirme puanında ise Türkiye 10’uncusu oldu

Özel Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar, kurum bünyelerinde hizmet veren Yöntem Özel Öğretim Kursu öğrencisi Muhammed Salih İneci’nin YKS’ de Türkiye 5’inci olmasının sevincini yaşadıklarını belirtti.

Akar, “Geride bıraktığımız zorlu ve sancılı eğitim-öğretim yılında TEOG'un kaldırılması başta öğrenciler olmak üzere her kesimi olumsuz etkiledi. Bu kargaşa ortamında Yöntem Koleji olarak profesyonel kadromuzla gösterdiğimiz üstün performansla Konya'da önemli bir başarı elde ettik. 8. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize yönelik yaptığımız motivasyon seminerleriyle, etkili koçluk ve rehberlik hizmetiyle TEOG'un yerine gelen LGS’ ye çok iyi bir şekilde hazırlıklarını ortaya koyan profesyonel kadromuz, bu sınava hazırlanan öğrencilerimize bire bir özel dersler, akşam çalışmaları, Antalya'da kamp gibi birçok hizmet sunarak, 8. sınıf öğrencilerimize 100 defa kurumsal deneme sınavı yapmıştır” diye konuştu.

2 Haziran'daki sınavda ise Yöntemli öğrencilerin muhteşem bir yüzdelik dilim elde etiğine işaret eden Akar, şöyle konuştu:

“Yöntemli öğrencilerimiz, kolejden lise tercih sürecinde de etkin rehberlik hizmeti almıştır. 30 Temmuz Pazartesi günü açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre Fen Liselerine 10 öğrenci, Anadolu Liselerine 28 öğrenci, Sosyal Bilimler Lisesine 3 öğrenci, Güzel Sanatlar Lisesine 4 öğrenci ve İmam Hatip Lisesin 4 öğrenci yerleşerek verdiğimiz eğitimin meyvelerini de almıştır. Özel öğretim kursu öğrencimiz Muhammed Salih İneci’nin YSK’ de Türkiye 5.si çıkmasının sevincini yaşıyoruz. Bu öğrencimizi ve diğer öğrencilerimizi sınavda gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum.”

“BAŞARI, ÇOK ÇALIŞMAK VE DİSİPLİNLİ OLMAKLA GELİR”

Yöntem Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhsin Yaşar ise başarının çok çalışmakla geldiğini vurguladı.

"Başarı, çok çalışmak ve disiplinli olmakla gelir. Bu yıl kolejimiz LGS 'de çok büyük başarılar elde etti” diyen Yaşar, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti

Özel öğretim kursunda ise her yıl olduğu gibi, bu yıl da Türkiye dereceleri elde ettiklerine işaret eden Yaşar, “Bu bağlamda sayısalda Türkiye 5.si olan Muhammed Salih İnneci'yi ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Yöntem Eğitim Kurumlar Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli ve manevi değerlerine önem veren, disiplinli, çağdaş eğitim anlayışına sahip bir kurumdur” dedi.

Yöntem Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhsin Yaşar, YKS’ de Türkiye 5.si olan Muhammed Salih İnneci’ye başarısından dolayı bir plaket vererek kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.