Yunak Turgut İlkokulu’na Kütüphane ve Zeka Oyunları Salonu

Yunak Turgut İlkokulu’na Kütüphane ve Zeka Oyunları Salonu
Hayırsever Reyhan Doğu Coşkun’un yardımlarıyla Yunak Turgut İlkokulu’na yapılan kütüphane ve zeka oyunları salonunun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Yunak Turgut İlkokulu’na yapılan kütüphane ve zeka oyunları salonu törenle açıldı.

Hayırsever Reyhan Doğu Coşkun’un yardımıyla yapımı tamamlanan kütüphane ve zeka oyunları salonu açılış törenine Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Yunak Cumhuriyet Savcısı Ömer Polat, Yunak Hakimi Yasin Kurt, Yunak Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Çoşkun, Adana Kozan Cumhuriyet Savcısı İsmail Köker, Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu, Zeka oyunları üreticisi Sima Plastik Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sert, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Zeka oyunları salonunda 48 farklı türde zeka oyunları, kütüphane de ise 4 bin 850 adet kitap yer alıyor.

“OKUMA ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRMELİYİZ”

Yunak Kaymakamı Akbulut, törendeki konuşmasında kütüphane ve zeka oyunları solunun açılışına katkıda bulunun hayırsever Reyhan Doğu Çoşkun ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Gelişmiş düzeydeki ülkelere baktığımızda okuyan insanlar ve bu insanların okudukları kitaplarının sayılarının yüksekliğini görüyoruz. Okuma ve okuma alışkanlığının geliştirilmesinde kütüphaneler önemlidir. Eğitimde de yine okuma önemlidir. Onun için kütüphanelerin sayılarını çoğaltarak insanlarımızı ve çocuklarımızı okumaya sevk ederek, okuma alışkanlığını geliştirmeliyiz” dedi.

Turgut İlkokulu Müdiresi Sevinç Doğu ise “Şanlı bir geçmişi olan çocuklarımıza, şanlı bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kütüphanemizde ve zeka oyunları salonumuzda çocuklarımız okuyarak kendini geliştirirken, zeka oyunlarıyla da zihinleri gelişecektir. Kütüphanemize ve zeka oyunları salonumuza emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Turgut İlkokulu kütüphanesi ve zeka oyunları salonuyla okula katkıda bulunanlara birer plaket verildi.

Daha sonra kütüphane ve zeka oyunları salonun açılışı Yunak Kaymakamı Akbulut, hayırsever Reyhan Doğu Çoşkun, Yunak Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Çoşkun ve zeka oyunları üreticisi Sima Plastik Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sert tarafından gerçekleştirildi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.