Akşeker’den Tanıtım Atağı!

Akşeker’den Tanıtım Atağı!
Kırmızı et sektöründe Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir markalarından biri olan Akşeker, yeni üretimini gerçekleştirdiği ürünlerinin tanıtımına başladı.

Merkezi Konya’da bulunan, yurt içi ve yurt dışındaki tesisleri ile Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir markalarından biri haline gelen Akşeker Gruba bağlı Akşeker Et Entegre Tesislerinde üretilen ürünlerin tanıtımına başladı.

Akşeker Konya Et Entegre Tesisleri tanıtım atağı kapsamında Konya’nın market zincirlerinden biri olan Çelikkayalar’ın üst düzey yönetimini konuk ederek yeni üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini tanıttı.

Sucuktan pastırmaya, kavurmadan salama, köfteden dönere, birçok ürünü güvenle tüketilen Akşeker ürünleri, Konya’nın yerel marketlerinin yanı sıra Migros, Metro ve A1001’ler aracılığı ile tüm Türkiye genelinde yer alıyor.

Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, Akşeker CEO’su Alper Şölen ve diğer üretim müdürlerinin yer aldığı tanıtım toplantısına Çelikkayalar Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya ile şirketin üst düzey yönetim kadrosu katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.