Anadolu Birlik Holding ile TSE Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Anadolu Birlik Holding ile TSE Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Anadolu Birlik Holding ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Anadolu Birlik Holding ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Standartları Enstitüsü arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmza töreni Konya Şeker kampüsü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Protokol, Anadolu Birlik Holding bünyesinde bulunan tüm İşletmelerin, Kalite Belgelendirme sürecinde, TSE tarafından yapılan tüm denetim ve belgelendirme hizmetlerini kapsayacak.

İş birliği kapsamında, standardizasyon bilincinin yaygınlaştırılması için, sektörün ihtiyacı olan alanlarda ve konularda TSE ile ortak eğitim, seminer, panel planlanması, belgelendirme (Sürdürülebilir Güvenli Üretim, Ürün, personel, hizmet ve sistem belgelendirme) alanlarında ortak çalışma alanlarının artırılması, TSE tarafından verilen tüm belgelendirme hizmetlerinin kuruma sunulması, muayene ve gözetim alanında işbirliği yapılması, deney ve kalibrasyon hizmetleri alanında imkanların değerlendirilerek mutabık kalınan hususlarda tarafların alt yapısında bulunan laboratuvarların geliştirilmesi ve karşılıklı kullanılabilmesi de yer alıyor.

Tüm süreçlerde ve yönetim sistemleri belgelendirmelerinde çıkabilecek/doğabilecek ücretlendirmelerde ise TSE, yüzde 25 oranında indirim uygulayacak.

Protokol, Anadolu Birlik Holding ve Türk Standardları Enstitüsü arasında imzalandı.

TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin ise hem protokolün hem de belgelerin hayırlı olmasını diledi. Şahin, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker gibi dev firmalarla yapılan iş birliklerinin değerli olduğunu aktardı.

Protokol imza törenine TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, TSE Konya yetkilileri, Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu, Konya Şeker A.Ş. Genel Müdürü, Belge alan firmaların yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

17kasm-anadolu-birlik-protokol2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.