Bakan Bolat Konya’da Borsa’yı İnceledi

Bakan Bolat Konya’da Borsa’yı İnceledi
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Konya Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonu’nda Borsa’nın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Konya Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonu’nda Borsa’nın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şehit Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya'nın cenaze töreni için Konya’ya gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Konya Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde iş dünyası ile bir araya geldi. İş dünyasının sorunlarının çözümü, talep ve beklentilerinin karşılanması için istişarede bulundu.

Toplantının ardından KTO Başkanı Hüseyin Çevik, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a Elektronik Satış Salonu’nda Borsa’nın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çevik, “1907 yılından itibaren Konya Ticaret Borsası, gerçekleştirdiği yeniliklerle tarımsal üretim ve tarımsal ticarete değer katmaktadır.  Değişen ve gelişen piyasa şartlarına göre bilimsel ve teknolojik dönüşüme büyük önem vermekteyiz. Dünyadaki tarımsal faaliyetleri yakından takip ederek çalışmalar gerçekleştiriyor, yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla tarımsal ticareti belli bir standarda kavuşturmaya çalışıyoruz. Tarımsal ürün ve emtialar üzerine düzenlenmiş finansal piyasalar açısından etkin bir noktada hizmet veriyoruz” dedi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın KTB’de ki programına Konya Valisi Vahdettin Özkan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Ziya Altunyaldız, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, Konya Gümrük Müdürü Hasan Hüseyin Koçak, Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu ile iş alemini temsil eden sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.