Çelikkayalar AVM En Güçlü Yerel Zincir Olmayı Hedefliyor

Çelikkayalar AVM En Güçlü Yerel Zincir Olmayı Hedefliyor
Yeni şubeleriyle Konya’da mağaza sayısını 42’ye çıkarmayı planlayan Çelikkayalar AVM, Akdeniz Bölgesi’ne inmeyi planlıyor. 2024’de istihdamda 2000 kişiyi hedefleyen Çelikkayalar AVM, Konya’nın markası olarak en güçlü yerel zincir olmayı amaçlıyor.

Konya’nın markası, ünlü zincir market Çelikkayalar AVM, 2024 yılında yeni şubelerle mağaza sayısını 42 olarak hedeflediğini açıkladı. Çelikkayalar AVM ayrıca Akdeniz Bölgesi’ne inmeyi planlıyor. 2024 yılında personel sayısında da 2000 kişiyi hedefleyen Çelikkayalar AVM, Konya’nın markası olarak en güçlü yerel zincir olma amacıyla hem şehir hem de ülke ekonomisi için çalışarak milli ve yerli ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Çelikkayalar’ın AVM, yeni yatırımı olan Çelikkayalar Dinlenme Tesisi Antalya Seydişehir yolunda müşterilerine kapılarını açtı. Antalya Çevre yoluna 35.km de İnlice Mahallesi’nde açılan tesis, Çelikkayalar ailesinin 2.nci dinlenme tesisi. İnlice Dinlenme Tesisi 20 bin metrekare alanda 1.000 misafir kapasiteli, açık ve kapalı oturma alanına sahip. Kaya Bey Restoranın menüsünde yöresel lezzetler bulunuyor.

Konya-Antalya karayolundaki yeni tesiste kameralar karşısına geçen Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Çelikkayalar AVM’nin mağaza sayısını Konya merkezde 42, personel sayısını da 2 bine çıkarmayı hedeflediğini açıkladı.

Başkan Ali Kaya, Konya’nın tüm bölgelerinde hizmet sektöründe markalaşan Çelikkayalar AVM’nin bugün 34 mağaza, 2 züccaciye, 2 dinlenme tesisi, 5 petrol istasyonu ile hizmet verdiğini bildirdi. Şu an 1.600 personel sayısı ile şehrin istihdamında da önemli rol oynadıklarına işaret eden Ali Kaya, Çelikkayalar’ın e-ticarette de sektörün lideri olarak hizmet ağını genişleterek hedeflerine emin adımlarla devam ettiğini, yeni yatırım hedeflerine yeni depo yatırımını da ekleyerek 2024 yılında büyüyerek sektörde öncü olmaya devam ettiklerini vurguladı.

“Bu Şehrin Markasıyız”

Başkan Ali Kaya, “Çelikkayalar ailesi olarak marka hizmet anlayışını hemşerilerimizle buluşturarak Konya’nın tüm bölgelerine hitap ederek kaliteli, güvenilir, bol çeşitli market konseptlerimizle hizmet vermeye yeni yılda da yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Biz Çelikkayalar ailesi olarak her yıl ailemizi büyüterek siz değerli müşterilerimizle, misafirlerimizle bu şehrin markasıyız. Sloganımızı hakkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Dinlenme tesislerimizde hizmet sektöründe en iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Burada da vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Ali Kaya, “Değerli basın mensubu arkadaşlarım, kamu yararına hizmet ederek ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktasınız. Bu vesileyle bu çok önemli işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.