İlkleri başaran ZADE Vital bunu belgeyle tescilledi

İlkleri başaran ZADE Vital bunu belgeyle tescilledi
TSE tarafından uluslararası alanda ilk kez başlatılan “TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı” belgesini tüm sektörler içinde ilk kez Helvacızade Grubu layık görüldü.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından uluslararası alanda ilk kez başlatılan “TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı” belgesini tüm sektörler içinde ilk kez Helvacızade Grubu aldı.

“TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı” belgelendirilmesi kapsamında, TSE yetkilileri Konya’daki Zade Bitkisel Yağ Rafinasyon Tesisleri, Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri ve Ar-Ge merkezlerini denetledi. Yapılan incelemeler sonunda, “TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı Belgesi”ne tüm sektörler içinde dünyada ilk kez Helvacızade Grubu layık görüldü.

Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyühelvacıgil, Ceo'su Mevlüt Büyükhelvacıgil,  Konya’da düzenlenen törenle belge’yi TSE Başkanı Adem Şahin’in elinden aldı.

Konya’da Zade & Zade Vital Üretim Tesisleri ve Ar-Ge Merkezleri’nde düzenlenen Belge Takdim Töreni’nde konuşan TSE Başkanı Adem Şahin yaptığı açıklamada; “Bugün büyük bir gurur ve mutlulukla Helvacızade Grubu’na takdim edeceğimiz ‘Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi’ belgesi, bu işletmede,  hijyen ve sanitasyon kurallarının sisteme entegre edildiğini, üretimin bu kurallara uygun gerçekleştirildiğini ve hijyen ve sanitasyonun bir kalite göstergesi olarak kabul edildiğinin işaretidir. Küresel ölçekte söz sahibi markalar oluşturmanın temelinde yenilikçi ürün geliştirebilme kabiliyeti ve dünya standartlarının üzerine çıkacak bir kalite anlayışı ile üretim yapabilme bilinci gerekiyor. Helvacızade Grubu, ‘TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi’ Belgesini tüm sektörler içinde ülkemizde ve dünyada ilk alan kurum olarak bu bilinci hakkıyla taşıdığını gösterdi.  Bu önemli başarıda imzası olan herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.  

Belgeyi TSE Başkanı Şahin’in elinden alan Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil yaptığı konuşmada, “Dünyada bir ilke imza atarak TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Standardı Belgesi”ni almanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Belge takdim törenine, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir ve Halil Etyemez, TSE Başkanı Adem Şahin, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Helvacızade Grubu Ceosu Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, çok sayıda iş adamı, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi ve şirket çalışanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.