Işık: “Esnaf Ve Sanatkarlarımızın Birlik Ve Beraberliğine Önem Veriyoruz”

Işık: “Esnaf Ve Sanatkarlarımızın Birlik Ve Beraberliğine Önem Veriyoruz”
Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, üyeleri arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem verdiklerini belirterek, üçüncüsünü gerçekleştirdikleri dayanışma toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, üyeleri arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem verdiklerini belirterek, “Düzenlediğimiz dayanışma toplantılardaki tek amacımız, Esnaf ve sanatkarlarımız arasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek kaynaştırmaktır” dedi.

Damla Restoranda gerçekleştirilen birlik ve dayanışma toplantısına Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, İş-Kur Konya İl Müdürü Emrah Keleş, ASRİAD Derneği Başkanı Mustafa Balta, Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel, Tarihi Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Abdullah Dölek, Konya Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Üyesi Yasin Ayvaz, Konya Bakırcılar Odası yönetim kurulu üyeleri, hediyelik eşya satıcısı esnaflar katıldı.  

Toplantının açılışında konuşan Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem verdiklerini belirterek, “Konya Bakırcılar Odası olarak yönetime geleli iki yıl oldu. Yönetim Kurulu olarak bu süre içerisinde bugüne kadar üyelerimize 5 fuar gezisi, Kapadokya, Çanakkale ve Bursa gezileri düzenledik. Diğer taraftan üyelerimizin özel hastanelerden indirimli hizmet almaları için sözleşme yaptık.  Otel ve petrollerle de indirim anlaşmaları yaptık. Odamızı daha aktif bir hale getirdik. Bundan sonra 2020 yılı içinde yeni projelerimiz var. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Birlik, beraberlik ve kaynaşmaya önem veriyoruz” ifadelerini kullandı  

İlkini hırdavatçı, ikincisini ise zücaciye esnafıyla yaptıkları dayanışma toplantılarının üçüncüsünü hediyelik eşya satıcısı esnafla yaptıklarını dile getiren Işık, “Toplantımıza katılan Birlik Başkanımız Muharrem Karabacak’a, İş-Kur İl Müdürü Emrah Keleş’e, ASRİAD Derneği Başkanı Mustafa Balta’ya, Tarihi Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Abdullah Dölek’e, Konya Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Üyesi Yasin Ayvaz’a, esnaf arkadaşlarımıza, bundan önceki toplantımıza sponsor olan Zücaciyeci Abdullah Örs’e ve bugünkü toplantımızın sponsoru olan değerli kardeşimiz ve üyemize teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz toplantılardaki tek amacımız, Esnaf ve sanatkarlarımızı birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek kaynaştırmaktır” diye konuştu.

(MÇ/ Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.