Karabulut: “Taş Üstüne Taş Koyan Herkes Bizim İçin Çok Önemli”

Karabulut: “Taş Üstüne Taş Koyan Herkes Bizim İçin Çok Önemli”
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği yönetimini kabulde konuşan Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, “Bu memlekette taş üstüne taş koyan, istihdam yaratan, üretim yapan herkes bizim için çok önemlidir” dedi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) yönetimini kabulde konuşan Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, “Bu memlekette taş üstüne taş koyan, istihdam yaratan, üretim yapan herkes bizim için çok önemlidir” dedi.

GGYD Genel Başkanı Mahmut Nezih Allıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Konya Şube Başkanı Cantürk Karçaaltıncaba, Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’u makamında ziyaret etti.

GGYD Genel Başkanı Allıoğlu, 2 Ağustos 2023 tarihinde Konya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Karabulut’u ziyaretinde, GGYD’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Allıoğlu, “Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Konya şube başkanımızla birlikte yeni görevinizde başarılar dilemeye ve hayırlı olsun demeye geldik. Ankara’da kurulmuş 21 yıllık bir derneğiz, 4 şubemiz ve 1000’den fazla üyemiz var. Üye ve şube sayımızı artırmak, üyelerimiz arasındaki iş birliğini, arkadaşlığı ve samimiyeti ilerletmek için çabalıyoruz” dedi.

Dernek olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli şekillerde destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Allıoğlu, “Bu desteklerimizden en önemlisi ‘Nilüferler Yetişiyor Eğitime Destek Fonu’ adlı eğitim alanında hayata geçirdiğimiz bir proje. Bu proje kapsamında her ay 50’si depremzede öğrenci olmak üzere 200 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun haricinde Ramazan ayında bu sene deprem bölgesine 1000 koli gönderdik ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında zarar gören Sevinçköy’de iyi işler yapmaya çalıştık” diye konuştu.

GGYD’nin son iki yılda önemli atılımlar yaptığını, geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Allıoğlu, “Üyelerimiz arasında dostluğu artırmak için toplantılar yapıyoruz. Her ay İş’te Fırsat Toplantıları yapmaya gayret ediyor, bu toplantılara Türkiye’den ünü dünyaya yayılmış iş adamlarımızı, ekonomistleri, eğitmenleri, yazarları, tarihçi ve gelişim uzmanlarını davet ederek, onların derin bilgileri ve deneyimlerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Konya şubemiz de 18 Mayıs’ta kuruldu ve şu anda 40 üyesi bulunuyor. Konya’da da üye sayımızı artırmayı ve iyi işler yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konya İl Emniyet Müdürü Karabulut da Konya’dan önce Mardin’de görev yaptığını ve meslek hayatının yarısından fazlasının Güneydoğu’da geçtiğini söyledi. Karabulut, “Konya 20 yıldır tarımdan sanayiye dönüşüm sağlayan bir kent olarak kabuğunu yırttı. Salgın sürecinde Konya üretim alanında çok önemli işler yaptı, büyüdü. Konyalı genç girişimciler ihracatta seviye atladılar. Bu memlekette taş üstüne taş koyan, istihdam yaratan, üretim yapan herkes bizim için çok önemlidir” dedi.

GGYD yönetimi ziyarette Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’a plaket takdim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.