KONSİAD Konya Şubesi gazetecilerle buluştu

KONSİAD Konya Şubesi gazetecilerle buluştu
KONSİAD Konya Şubesi Başkan ve ekibi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) Konya Şubesi Başkan ve ekibi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde gerçekleşen tanışma ve istişare programında konuşan KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “Kamuoyunun sesi, nefesi, vicdani, demokrasinin temel taşlarından biri olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü cani gönülden kutluyorum. Vefat eden gazetecilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

"2017 yılını iyisiyle kötüsüyle üzüntüsüyle geride bıraktık" diyen Aydın, 2018 yılının sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl olmasını diledi.

Geçen yıllar içerisinde KONSİAD olarak, Türkiye için çeşitli alanlarda çalışma yürüttüklerine değinen Aydın, "15 Temmuz’u unutmamak, unutturmamak ve bu duyguyu diri tutmak için çeşitli organizasyonlar düzenledik. Sektörlerimizi masaya yatırdık. Siyasilerimizi ziyaret ederek Konya’nın sorunları paylaştık. 2018 yılında çeşitli faaliyetlerle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Aydın, şöyle devam etti: 

"Bu yıl içerisinde işadamlarımızın yurt içi ve dışındaki işlem hacmini geliştirmek için farklı programlar icra edeceğiz. Bunun yanında bir sivil toplum kuruluşu olarak Konya’da bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada sosyal ve kültürel faaliyetlerin içinde olacağız.

Konuşmanın ardından program, tanışma ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.