Konya Ayakkabı Çanta ve Moda Fuarı Ziyaretçilerine Kapılarını Açtı!

Konya Ayakkabı Çanta ve Moda Fuarı Ziyaretçilerine Kapılarını Açtı!
Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği (KASD) işbirliğiyle düzenlenen ‘Konya Ayakkabı Çanta ve Moda Fuarı’na 120 firma 200 markayla katıldı.

Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği (KASD) işbirliğiyle düzenlenen ‘Konya Ayakkabı Çanta ve Moda Fuarı’na 120 firma 200 markayla katıldı.

Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen törenle açılışı yapılan fuarda ayakkabı, çanta ve terlik grubu ürünler yer sergileniyor.

Fuarın açılış törenine katılan Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, küresel ekonomide devam eden olumsuz hava ve asrın felaketi deprem afetine rağmen Türkiye ekonomisinin direncini ve güçlü altyapısını kanıtladığını vurguladı.

Ağar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8 büyümeyi başardı. 12 çeyrektir büyüme trendini devam ettirmiştir. Hamdolsun ihracat tarafında da benzer bir tabloyu görmekteyiz. Özellikle Avrupa pazarında yaşanan daralmaya rağmen ihracatımız artış trendini sürdürmeye devam etmektedir. İhracatımız eylül ayında 22,7 milyar dolara ulaşırken, 2023 yılı ocak-eylül dönemi toplam ihracat rakamı ise 187,5 milyar dolar seviyesinde gerçekleşmiştir. İnşallah yıl sonunda da Orta Vadeli Program hedefimiz olan 255 milyar dolar ihracata ulaşmayı hep beraber başaracağız."

Törene, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Tacikistan’ın Ankara Ticaret Müşaviri Hakim Ismoilzoda, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, Konya Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Acar, Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özarpa, NOBEL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, sanayici ve iş insanları ile davetliler katıldı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri fuar alanındaki stantları gezdi.

Fuar, 29 Ekim tarihine kadar saat 09.00-18.00 arasında ziyaret edilebilecek.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

26ekm-ayakkabi-fuar-acilis2.jpg

26ekm-ayakkabi-fuar-acilis3.jpg

26ekm-ayakkabi-fuar-acilis4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.