Konya SMMMO’da seminer

Konya SMMMO’da seminer
Konya SMMMO, “Vergi incelemelerinde mükelleflerin ve meslek mensuplarının hakları ve ödevleri ile son düzenlemeler çerçevesinde izaha davet müessesesi” konulu seminer gerçekleştirildi

Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, yaz aylarında ara verdikleri seminer ve etkinliklerine, 1-4 Ekim tarihleri arasında düzenledikleri 17. Anadolu Odaları Eğitim Semineri ile başladıklarını belirtti.

Özselek, akabinde aşure etkinliği ve ardından da Kamu Gözetimi Kurumu ile Konya Ticaret Odası işbirliği ile “BOBİ FRS Tanıtım” toplantısını düzenlediklerine dikkat çekti. Seminer hakkında da bilgi veren Özselek, “Bugün de çok değerli Sayın Azmi Demirci Hocamız sunumlarıyla vergi incelemelerindeki mükelleflerin ve bizlerin haklarıyla ilgili bilgi verecek. Hepinizin malumu vergi denetimleri sıklaşmış durumda. Bizlerde bu vesile ile hocamızdan bizleri bilgilendirmesi için ricada bulunduk. Sağ olsun oda bizleri kırmadı. Ben seminerimizin meslektaşlarımıza ve bizlere yararlı bir seminer olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

Seminere katılamayan meslektaşlarının da bilgi sahibi olabilmesi açısından seminerin internet üzerinden canlı olarak yayın yapıldığını ifade eden Özselek, gerekli bilginin oda web sitesi üzerinden duyurulduğunu belirtti.

Ertelenen sigorta primlerinin son ödeme tarihlerine de dikkat çeken Özselek, meslektaşlarının ödemelerini aksatmamaları konusunda uyararak, teşviklerin devam edebilmesi için son ödeme tarihlerine kadar ödeme yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.