Konya’da aracınızın deposunu ucuza doldurmak istiyorsanız

Konya’da aracınızın deposunu ucuza doldurmak istiyorsanız
Salı ve Cuma günlerini not ediniz

Dönem dönem artan akaryakıt fiyatları sebebiyle araç sahipleri de araçlarına ucuz akaryakıt alabilmenin ve araçlarına az yaktırmanın yollarını arıyor.

Az yaktıran birçok araç modeli olmasına rağmen birçok sürücü yakıt fiyatlarının artmasından şikayetçi.

Konya merkezde tek istasyonu olan Benzinci Akaryakıt da yakıt zamları ve yükselen dolar kuruna karşı koymaya kararlı.

Starpet Benzinci Akaryakıt İstasyon Müdürü Hakan Canpolat, iki ay önce başlattıkları ve her hafta Salı ve Cuma günleri akaryakıt istasyonlarında kampanyalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Salı ve Cuma günleri motorini çok uygun bir fiyatla satışını gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bütün Konyalı hemşehrilerimizi istasyonumuza davet ediyoruz” diye konuştu.

Motorin ucuz satılınca, insanlarda “neden ucuz?” diye soru işaretlerinin oluştuğuna dikkati çeken Canpolat, şunları söyledi:

“Biz rakiplerimiz gibi fiyatlarımızı yüksekte tutup da çok fazla kar marjı gözetmiyoruz. Küçük kar marjlarıyla tabiri caizse sürümden kazanmayı tercih ediyoruz. Ayrıca çok fazla reklam ve tanıtım olaylarına özellikle ulusal medyada girmediğimiz için haliyle orada kullanılacak bütçeyi müşterilerimize yansıtıyoruz. Bu açıdan da fiyatlarımız uygun oluyor. Kampanyamız her hafta Salı ve Cuma günleri 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki istasyonumuzda uygulanmaktadır. Bütün hemşehrilerimizi bekleriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.