KTO’dan Konya Turizmini Tanıtacak Projelere Destek Sözü

KTO’dan Konya Turizmini Tanıtacak Projelere Destek Sözü
KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya turizminin tanıtımı için yapılan ve yapılacak olan her türlü projeye destek sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya turizminin tanıtımı için yapılan ve yapılacak olan her türlü projeye destek sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği (TURİDER) Başkanı Seda Kuşvuran ve yönetim kurulu üyeleri, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.

Konya ve turizminin tanıtımında birçok proje gerçekleştirdiklerini ifade eden TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran, “TURİDER, Konya’da ekmeğini turizmden kazanan bütün paydaşların temsilcilerinin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşudur. 2023 Yılının Mevlana yılı olması münasebetiyle Konya ve turizminin tanıtımı için projeler hazırlıyoruz ve bu projeler için de kurum ve kuruluşlarımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk ise Türkiye ekonomisinde turizmin büyük bir önem arz ettiğini ve Konya turizminin daha büyük kitlelere tanıtılması için yaptığı çalışmalardan dolayı TURİDER yönetimini tebrik ederek, Konya turizminin tanıtımı için yapılan ve yapılacak olan her türlü projeye destek sağlamak için elinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.