Mekpan: ‘Yenileniyoruz, Değişiyoruz, Teknolojik Olarak Güçleniyoruz’

Mekpan: ‘Yenileniyoruz, Değişiyoruz, Teknolojik Olarak Güçleniyoruz’
Mekpan Panel, Türkiye genelindeki bayilerini ağırladı. Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Birlikte büyümeye devam ediyoruz. Değişmeye devam eden tek şey zamandır. Bizde birlikte yenileniyoruz, değişiyoruz, teknolojik olarak güçleniyoruz. Üretim, satış ve dağıtım ağımızı uluslararası standartlara taşıyoruz. Zamana ayak uyduruyoruz” dedi.

Türkiye genelinde sektörün öncelerinden olan ve Konya’da üretimini sürdüren Mekpan Panel,  Türkiye genelindeki bayilerini ağırladı. Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Birlikte büyümeye devam ediyoruz. Değişmeye devam eden tek şey zamandır. Bizde birlikte yenileniyoruz, değişiyoruz, teknolojik olarak güçleniyoruz.  Üretim, satış ve dağıtım ağımızı uluslararası standartlara taşıyoruz.  Zamana ayak uyduruyoruz” dedi.

Konya’da “Mekpan’ da Değişim Zamanı Bayi Buluşması Programı” düzenlendi. Türkiye genelindeki bayilerini ağırlayan Mekpan Panel, yeni üretim hattını ve yenilenen fabrika binasını tanıttı.

Mekpan Panel, bayi buluşması programında Türkiye genelindeki bayilerini fabrika binasını gezdirerek, yenilenen fabrika binası ve yeni üretim hattını tanıtarak, Mevlana Müzesi ziyaretinden sonra  bir oteldeki gala yemeğine geçildi.

Gala yemeğinde konuşan Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, 2022 yılı hedeflerini, fabrika binasını yenilediklerini, ikinci bir üretim hattı yatırımı yaptıklarını anlatarak şöyle konuştu: “Sizlerle büyüyerek bugünlere geldik. Birlikte büyümeye devam ediyoruz. Değişmeye devam eden tek şey zamandır. Bizde birlikte yenileniyoruz, değişiyoruz, teknolojik olarak güçleniyoruz.  Üretim, satış ve dağıtım ağımızı uluslararası standartlara taşıyoruz.  Zamana ayak uyduruyoruz.  Geçtiğimiz yıl tamamen öz kaynaklı yapmış olduğumuz yatırım ile fabrikamızda kapalı alan 6 bin 800 metre kareden 30 bin metre kareye ulaştı. Bu yatırımımızla ülke ekonomisine ve istihdama olan katkılarımızla devletimiz ve milletimizin yanındayız. Kurulu üretim kapasitemiz 8 milyon 500 bin metre kareye ulaşmıştır. Fiili kapasitemiz ise 7 milyon metre karedir. Geçen yıl üretim hedefimiz 4 milyon metre kare iken, siz kıymetli çözüm ortaklarımızın işbirliğiyle 4 milyon 130 bin metre kare üretime ulaşmıştır. 2022 yılına 1 milyon 50 bin metre kare siparişimiz devir etmiştir. Hedefimiz ilk etapta üretim olarak 4 milyon 300 bin metre kare olup, yeni eklenen ürünlerimizle üretim metrajımızın artacağını düşünüyorum. Türkiye’de ilk olan solar uyumlu 4 hadveli kepli panelimiz gelecek vaat etmektedir. Bu arada Kayseri bayimiz olan Birlik Metal Fatih Beyin bir sözünü çok takdir ediyorum. Erciyes tepesine çıkılır, önemli olan zirvede kalabilmektir.  Sizlerle birlikte bugünlere gelen Mekpan Panel ailesi olarak, 2022 yılında sektörde Türkiye’nin liderliğini hedefliyoruz. Bu hedefimize yine sizlerle ulaşacağımıza inanıyoruz.”

 

 

Türkiye’deki 20 Üreticinin İçinden Üçüncü Olma Yolundayız  

 

Celalettin Hakan Katırcı Mekpan Panel ’in Türkiye’deki 20 üreticinin içinden üçüncü olma yolunda ilerleme kaydettiğini ifade ederek, şöyle devam etti: “Kıymetli ortaklarımız geçtiğimiz yıl Türkiye genelindeki 20 üreticinin içinden üçüncü olma yolunda önemli bir aşama yakaladık. Bu başarımızda sizlerin hiç şüphesiz katkısı çok büyük olup, haklı olarak bu gururu birlikte yaşıyoruz. Geldiğimiz noktada da pazar payımız yüzde 12’ye ulaşmıştır. İşimize o kadar önem veriyoruz ki, önümüzdeki süreçte yapı sektöründe ek yatırımlarımıza devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam edeceğiz. Ürünlerimizin FM sertifikası için ön hazırlıklara başladık. İlk fırsatta başvurumuzu yapacağız.  Biz her zaman üretimden, pazarlamaya, bayilerimizden, müşterilerimize kadar Mekpan Ailesi olarak Birlikte Güçlüyüz anlayışı içinde olduk.  Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu salgın sürecinde, bayilerimizin desteği ve müşterilerimizin katkısıyla üretimimizi kesintisiz sürdürdük. Bu anlayıştan hiçbir zaman taviz vermedik. Doğu’dan Batıya, Güneyden Kuzeye et ile tırnak olduğumuz bu coğrafyada, çözüm ortaklarımızla birlikte çok değerli yollar kat ettik. Bugün geldiğimiz noktada, katkılarından dolayı devletimize, Türk sanayisine, çözüm ortaklarımıza, müşteri ve dostlarımıza ve Mekpan Ailesinin her bireyine teşekkür ediyorum.”

 

 

En Yüksek Metraj Yapan Bayilere Ödül Verildi

 

Konuşmanın ardından 2020 yılı En Yüksek Metraj yapan bayilere ödül verildi.

Metraj bazında Türkiye genelinde birinci olan bayi Çatı İhtisası İnşaat’a iki kişilik Umre ziyareti ödülünü ve kupasını Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı verirken, ikinci olan Bayi Nebosan Metalin iki kişilik Dubai turu ödülünü ve kupasını Mekpan Panel Fabrika Müdürü Salih Emre Ünübol verdi. Üçüncü olan bayi Devsan Yapının iki kişilik Kıbrıs Turu ödülünü ve kupasını Mekpan Panel Satış Müdürü Halil Karagöz verdi.

Gala yemeğine katılan bayiler, Konya Kaşıks ekibinin oyunları ve Sanatçı Ömür Abak’ın seslendirdiği şarkılarla iş yoğunluğunun stresini attı.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.