MEVKA’dan KTO Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’ne Ziyaret

MEVKA’dan KTO Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’ne Ziyaret
Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı, içerisinde Konya Model Fabrika, Mesleki Eğitim Merkezi, KTO Karatay Üniversitesi Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu ve Dış Ticaret Merkezi gibi yapıları barındıran Konya Ticaret Odası Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur ile birlikte içerisinde Konya Model Fabrika, Mesleki Eğitim Merkezi, KTO Karatay Üniversitesi Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu ve Dış Ticaret Merkezi gibi yapıları barındıran Konya Ticaret Odası Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.

Konya Model Fabrika, Mesleki Eğitim Merkezi, KTO Karatay Üniversitesi Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu ve Dış Ticaret Merkezi’ni gezerek yetkililerinden bilgi alan heyet ardından Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan KTO Başkanı Selçuk Öztürk, “Konya Ticaret Odası olarak, gerek üyelerimizin, sanayicilerimizin ve KOBİ’lerimizin ulusal ve uluslararası alanda rakipleri ile rekabette ellerini güçlendirmek ve gerekse de şehrimizin, ülkemizin üretimine, istihdamına ve ihracatına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı ise şunları kaydetti: “Konya Ticaret Odamızın şehrimize kazandırdığı vitrin projelerden biri olan Teknoloji ve Eğitim Kampüsü, sanayicilerimize ve KOBİ’lerimize pek çok alanda hizmet edecek şekilde tasarlanmış bir yapıya sahip. Ajans olarak üzerinde uzun zamandır çalışma yürüttüğümüz ve ülkemizin gelecek hedefleri açısından büyük önem verdiğimiz mesleki eğitim konusunda büyük katkılar sunacak olan ve ajansımız tarafından 6 Milyon TL kaynak aktarılan mesleki eğitim merkezinin bu denli bir yapıya kavuşturulması bizleri ziyadesiyle memnun etti.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.