“Mimari Estetik Sağlayan ve Çevre Dostu Ürünler Yapıya Değer Katıyor”

“Mimari Estetik Sağlayan ve Çevre Dostu Ürünler Yapıya Değer Katıyor”
Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Mekpan Panel markalı ürünlerimiz, uzun ömürlü, depreme dayanıklı, yüksek yangın dirençli ve yüksek ısı yalıtım performansına sahip” dedi.

Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetiminin ziyaretinde, “Mekpan Panel markalı ürünlerimiz, uzun ömürlü, depreme dayanıklı, yüksek yangın dirençli ve yüksek ısı yalıtım performansına sahip” dedi. Mimar Odası Konya Şube Başkanı Ahmet Övet İse, mimari estetik sağlayan ve çevre dostu ürünlerin yapıya ayrı bir güzellik kattığını belirterek, Mekpan Panel gibi firmaların ürettiği bu ürünlerin, sağladığı mimari estetikle yapıya bir değer de kattığını söyledi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı Ahmet Övet ve yönetim kurulu üyeleri, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’yı ziyaret ederek üretim tesislerini gezdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Uzun ömürlü, depreme dayanıklı, yüksek yangın dirençli ve yüksek ısı yalıtım performansına sahip olan Mekpan Panel markalı, Pur-Pır dolgulu sandviç panellerimiz, spor tesislerinde, endüstriyel tesislerde, hangarlarda, konutlarda, soğuk hava depolarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Enerji tasarrufunda önemli rol oynayan Mekpan Panel markalı sandviç panellerimiz, ısı ve su yalıtımı konusunda kesin çözümler sağlarken, depreme ve yangına dayanıklılığı ile güvenli, sağladığı mimari estetik ile hayatı güzelleştiren, yapınıza değer katan, günümüzün en çevre dostu ürünlerindendir. Mekpan Panel olarak, üretim verimliliğinde de sektörde ilk sıralarda yer alıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada sahip olduğumuz güçlü sermayemiz, yetkin insan kaynağımız, iyi tedarikçi ve müşteri ilişkilerimizden aldığımız güçle Konya 3. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 30.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 45.000 metrekare alanda 8,5 milyon metrekare üretim kapasitesi ile kısa bir sürede sektörde, Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biri haline gelmenin Mekpan Panel Ailesi olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaretimize gelip tesislerimizi gezen Konya Mimarlar Odası Başkanı Ahmet Övet ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Celalettin Hakan Katırcı ’Ya Teşekkür

Konya Mimarlar Odası Başkanı Ahmet Övet ise misafirperverliğinden dolayı Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ’ya teşekkür ederek, “Mekpan Panel gerek üretimiyle gerekse sağladığı istihdamla ve ekonomiye olan katkılarıyla şehrimizin önemli sanayi kuruluşlarındandır. Mimari estetik sağlayan ve çevre dostu ürünler yapıya ayrı bir güzellik katıyor. Mekpan Panel gibi firmaların ürettiği bu ürünler, sağladığı mimari estetikle yapıya bir değer de katıyor. Başarılar diliyoruz” dedi.

Konya Mimarlar Odası Başkanı Ahmet Övet, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ’ya odalarına yaptığı katkılardan dolayı bir plaket takdim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.