TÜMSİAD Konya Şubesi’nde Yeni Yönetim Göreve Başladı

TÜMSİAD Konya Şubesi’nde Yeni Yönetim Göreve Başladı
Tüm Sanayici ve İş Adamları DerneğiKonya Şubesi olağan genel kurulun ardından yeni yönetim göreve başladı. TÜMSİAD Konya Şube Başkanlığına seçilen Ahmet Serçe, dün olduğu gibi bundan sonrada birlikte hareket ederek, ortak akıl ve sağduyu ile hedefleri doğrultusunda adımlar atacaklarını söyledi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesi olağan genel kurulun ardından yeni yönetim göreve başladı. TÜMSİAD Konya Şube Başkanlığına seçilen Ahmet Serçe, dün olduğu gibi bundan sonrada birlikte hareket ederek, ortak akıl ve sağduyu ile hedefleri doğrultusunda adımlar atacaklarını söyledi.

Konya’da bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan TÜMSİAD Konya Şube Başkanı İnşaat Mühendisi Ahmet Serçe, derneklerinin kadim medeniyetimizden aldığı güçle emeğin, alın terinin simgesi yerli ve milli büyük Türkiye idealinde üretmeye ve hizmet etmeye çalışan, erdemli ve ahlaklı iş adamlarının sesi olduğunu kaydetti.

Yıl dönümü nedeniyle 28 Şubat postmodern darbeye de değinen Ahmet Serçe, 22 yıl önce ülkemizin yakın siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen bu sürecin çok yönlü mağduriyetlere yol açarak travmalara neden olduğunu hatırlattı.

Serçe, o dönem demokrasi mücadelesinde gösterdiği direnç ve duruşu ile savunan adam olarak tarihe geçen merhum Necmettin Erbakan’ı da rahmetle andı.

Yeni göreve seçilen TÜMSİAD Konya Şubesi yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Ahmet Serçe. Yönetim kurulu üyeler; Mehmet Bilgeç, Uğur Erdoğmuş, Ferhat Özkan, Mehmet Erdemli, Mehmet Uzundemir, Talat Akpınar, Mehmet Şimşek, Ali Rıza Özger, Mehmet Emin Büyükbayram, Ahmet Baki Nalvuran, Sabit Esen, Abdullah Işık, Mevlüt Yıldırım, Recep Kardaş, Mehmet Bircan, Metin Uysal, Süleyman Hilmi Battal ve Ali Bulut Eryiğit.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.