Yiğitsan Trayler, Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda Yerini Aldı

Yiğitsan Trayler, Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda Yerini Aldı
Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’na katılan dorse imalatçısı Yiğitsan Treyler’in Başkanı Hasan Yiğit, “Fuarda yer almak, firmamız için önemli bir fırsat oldu. Fuarda, ürünlerimizi sergiledik ve ziyaretçilerimizden olumlu geri dönüşler aldık” dedi.

Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda yerini alan Konya’nın önde gelen dorse imalat firmalarından Yiğitsan Treyler’in Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yiğit, “Bu fuarda Konya firması olarak yer almak, firmamız için önemli bir fırsat oldu. Fuarda, ürünlerimizi sergiledik ve ziyaretçilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Bu da bizi gelecek için daha da motive etti" dedi.

Konya’nın önde gelen dorse imalat firmalarından Yiğitsan Treyler, Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda yerini aldı.

30 Kasım – 2 Aralık 2023 tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Lojistik ve Taşımacılık Fuarı toplamda 3 holde 12 bin metrekare alanda 100’ün üzerinde firmaya ev sahipliği yapıyor.

Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda firma olarak ürettikleri farklı tipte ve ebatlarda treylerleri sergilediklerini ifade eden Yiğitsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yiğit, öne çıkan ürünleri arasında kapaklı dorse, akordion dorse, 13.60 sal dorse, kılçık dorse ve hurda dorse gibi çeşitli dorseler ürettiklerini belirtti. Yiğit, ürünlerinin dayanıklılıkları, sağlamlıkları ve konforlu kullanımları ile müşterilerinin sıkça talep ettikleri dorseler olduğunu söyledi.

Fuarda ziyaretçilerine, treylerlerin teknik özellikleri ve kullanım alanları hakkında bilgi verdiklerini kaydeden Hasan Yiğit ayrıca, firmanın yeni ürünlerini tanıttıklarını ve ziyaretçilerden gelen sorulara cevap verdiklerini vurguladı.

Yiğit, "Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı, sektörümüz için önemli bir organizasyon. Bu fuarda Konya firması olarak yer almak, firmamız için önemli bir fırsat oldu. Fuarda, ürünlerimizi sergiledik ve ziyaretçilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Bu da bizi gelecek için daha da motive etti" dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.