Son dokunuş sonrası doğal güzellik Yerköprü Şelalesi

Türkiye’nin önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Yerköprü Şelalesi’nde daha yakından fotoğraf çekinebileceksiniz, adeta güzellikler sizi etkisi altına alacak.

Yeni düzenlemeyle başta bedensel engelli ziyaretçiler olmak üzere gelenler şelaleyi daha yakından görebilecek.

Lütfen kanalıma abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! Yorumlarınız için teşekkür ederiz.

https://www.youtube.com/channel/UCPPGUz3v0hFg4Sjfomtm0Yg

Doyumsuz bir manzara sunan Yerköprü Şelalesi, Konya il merkezine 100 km ve Hadim ilçe merkezine ise 30 km uzaklıkta. Şelale, yeşilin ve mavinin muhteşem uyumunu sergiliyor. Şelaleyi görmeye gelenleri, derin vadisi, bitki örtüsü ve doğal güzelliği adeta büyülüyor.

Çalışmalar sonucu yürüyüş yolu, köprü ve çevre düzenlemeleriyle Yerköprü daha güzel bir görünüme kavuştu. Şelale yanında restoran, yöresel ürün satış alanı ve otoparkıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi şelale ve çevresinde peyzaj çalışmalarını tamamladı. Başkan Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin önemli doğal güzelliklerinden olan Yerköprü Şelalesi’ni turizme kazandırmak ve ziyaretçi güvenliğini sağlamak adına önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Bir önceki videomuzda görüntüleri izlemek için

https://youtu.be/Fnpb0YCX_KI

#waterfall #selale #yerkopruselalesi #doğaharikasi #bitkiortusu #buyuluyor #dogalguzellik #hadim #konya #natural #konyabuyuksehir #uguribrahimaltay #göksu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.