1922 Konya’nın Rakibi Kırklareli

1922 Konya’nın Rakibi Kırklareli
1922 Konyaspor, bugün sahasında play-off yarışı veren Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak. Yavru Kartal hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, bugün sahasında play-off yarışı veren ve dördüncü sırada yer alan Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek.

Salim Şanlıer ve Ufuk Uğurlu yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. 1922 Konyaspor dün öğleden sonra yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde moraller yerinde, hedef 3 puan.

 

SEZONUN bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantileyen 1922 Konyaspor’un bugünkü maça genç bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz güçlü rakibinin karşısına puan ya da puanlar için çıkacak. Yavru Kartal, sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadeleden 1-1’lik beraberlikle dönmüştü. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu maç öncesinde 39 puanla on altıncı sırada yer alıyor. 1922 Konyaspor son 3 haftada toplayabildiği kadar puan alıp, sezonu iyi bir sıralamada tamamlamayı hedefliyor. Kırmızı Grup’ta bugün oynanacak diğer karşılaşmaların programı şöyle.

 

13.30 Sivas Belediyespor-Pendikspor (Sivas Muhsin Yazıcıoğlu), 15.00 Eyüpspor-Tarsus İdman Yurdu (Esenler Erokspor), 15.00 GMG Kastamonuspor-Silahtaroğlu Vanspor (Gazi), 15.00 Etimesgut Belediyespor-Pazarspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk), 15.00 Turgutluspor-Sakaryaspor (Turgutlu 7 Eylül), 15.00 Kardemir Karabükspor-Karacabey Belediyespor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu), 15.00 Serik Belediyespor-Bodrumspor (Serik İsmail Oğan), 15.00 Bayburt Özel İdare-Kırşehir Belediyespor (Bayburt Genç Osman), 15.00 Tetiş Yapı Elazığspor-Mamak (Elazığ Doğukent).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.