29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletimiz için yeniden dirilişin simgesi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akyürek’in mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94. yıl dönümünü millet olarak heyecan ve coşku içinde kutluyoruz. Ecdadımızın, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile Kurtuluş Savaşı’nda verdiği kahramanca mücadelelerin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir.

Milletimizin bağımsızlığının, topraklarımızın bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olan Cumhuriyeti her geçen gün ileri taşımanın kıvancını yaşıyoruz. Gelecekte ülkemizin daha da güçlenmesi, kalkınması, gelecek nesillere lider bir ülke olarak bırakılması için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz.

Vatan, millet ve bayrak bölünmez bir bütündür. Ülkemiz üzerinde son dönemde oynanan kirli oyunların boşa çıkacağını, milletimizin birlik ve beraberlikten ayrılmayacağını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kez daha belirtmek isterim. Bu bayram vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevaptır.

Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eşsiz fedakarlıklarıyla tarihe yön veren bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.