30 Ağustos Zafer Coşkusu Dijital Gösterim Merkezi’nde Yaşatılıyor

30 Ağustos Zafer Coşkusu Dijital Gösterim Merkezi’nde Yaşatılıyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Konya’da açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla hazırlanan 3D görseller ile Türkiye'nin milli savunma sanayinde geldiği nokta dijital ortamda ziyaretçilere sunuluyor.

Milli, tarihi, kültürel ve bilimsel zenginlikleri yeni iletişim ve gösterim tekniklerini kullanarak vatandaşların erişimine sunan İletişim Başkanlığınca Konya’da açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla hazırlanan üç boyutlu gösterimlerin yanı sıra Türkiye'nin milli savunma sanayinde geldiği nokta dijital ortamda ziyaretçilerle buluşuyor.

 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı gereken tedbirler alınarak ağırlanan ziyaretçiler fuaye alanında gösterim merkezi hakkında bilgi alırken, aynı zamanda üç boyutlu hologram gösterimini izleyebiliyor. Görme engelliler için özel bir yol bulunan merkezde, işitme engelliler için de işaret diliyle anlatım imkanı sunuluyor.

Üç boyutlu ve sinematik ses sistemiyle eşsiz bir gösterim sunulan Dijital Gösterim Merkezi, Salı günü hariç hafta içi ve hafta sonu, 13.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.