Ahmet Ateş: ‘Kuaför ve Berberlerimizin Zor Günleri İçin Fon Oluşturacağız’

Ahmet Ateş: ‘Kuaför ve Berberlerimizin Zor Günleri İçin Fon Oluşturacağız’
Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ahmet Ateş: “(Allah bir daha göstermesin pandemi gibi bir kapanma sürecinin yaşandığı dönemde) Berberler ve Kuaförler Odamızın üyelerimize gerekli finansal desteği verebilecek finansal havuzumuzun oluşturulması gibi bir projemiz var. Eğer seçilmemiz halinde bu planımızı gündemimize alıp hemen hayata geçireceğiz”

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ahmet Ateş, salgın sürecinde ciddi manada etkilenen kuaför ve berber esnafının kepenk kapattığında sivil toplum kuruluşu olan odadan finansal destek anlamında yararlanamadıklarını belirterek, seçilmeleri halinde üyelerinin zor günlerinde onlara destek olacak sosyal fon oluşturacaklarını bildirdi.

Başkan adayı Ahmet Ateş, seçim çalışmaları kapsamında, listesinde yer alan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kuaför ve berberleri işyerlerinde ziyaret ediyor, proje ve hizmetlerini anlatıyor.

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu’na bağlı 122 Berberler ve Kuaförler Odası’nın bulunduğunu anımsatan Başkan adayı Ahmet Ateş, “Bölgenin en büyük odası olmamıza rağmen, üzülerek söylüyorum, pandemini döneminde sınıfta kaldığımızı belirtmek isterim. Salgın sürecinde, ciddi manada esnaf kepenk kapattığında, bugüne kadar mensubu olduğu sivil toplum kuruluşu Konya Berberler ve Kuaförler Odamızdan hiçbir şekilde özellikle finansal destek anlamında yararlanamamıştır. Zor bir dönem geçiren kuaför ve berber arkadaşlarımız, odanın sınıfta kaldığını her defasında dile getirmektedir” ifadelerini kullandı.

 

"Sosyal bir fon oluşturulması gerekir"

 

“Konya Berberler ve Kuaförler Odası olarak sosyal bir fon oluşturulması gerekir” diyen Başkan adayı Ahmet Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün 1900’a yakın üyesi olan bir odayız. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz Bölgesi’nin, hatta İzmir hariç Ege Bölgesi dahil Konya olarak en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Kuaför ve berber arkadaşlarımız, Konya Berberler ve Kuaförler Odası’nın finansal anlamda yardımcı olamamasından dolayı mağduriyeti bizatihi yaşadılar. Bunun önüne geçebilmek için mutlaka, (Allah bir daha göstermesin pandemi gibi bir kapanma sürecinin yaşandığı dönemde) Berberler ve Kuaförler Odamızın üyelerimize gerekli finansal desteği verebilecek finansal havuzumuzun oluşturulması, sosyal fonunun oluşturulması gibi bir projemiz var. Eğer seçilmemiz halinde bu planımızı gündemimize alıp hemen hayata geçireceğiz.”

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.