Akşehir Belediyesi’nden Şehit Uzman Çavuş için Mevlid-i Şerif

Akşehir Belediyesi’nden Şehit Uzman Çavuş için Mevlid-i Şerif
şehit olan Uzman Çavuş Halim Ünal için Akşehir Belediyesi ve Akşehir Müftülüğü işbirliği ile Yeni Mahalle Sipahi Sokak’taki Annesinin evinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit olan Uzman Çavuş Halim Ünal için Akşehir Belediyesi ve Akşehir Müftülüğü işbirliği ile Yeni Mahalle Sipahi Sokak’taki Annesinin evinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid-i Şerif'e; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Garnizon Komutanı İkmal Albay Orkun Turaçlı, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Halim Ünal ve tüm şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerif okunmasının ardından Akşehir Belediyesi tarafından katılımcılara mevlid şekeri ve yemek ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.