Akşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde Cemal Filiz Dönemi

Akşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde Cemal Filiz Dönemi
Akşehir’de Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurul sonrası yeni başkan Cemal Filiz seçildi.

Akşehir’de Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurul sonrası yeni başkan Cemal Filiz seçildi.

Akşehir Gazeteciler Cemiyeti, Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda yeni Cemiyet Başkanlığına Cemal Filiz seçildi.

Bugüne kadar başkanlık görevini başarıyla yürüten İdris Doğan’a teşekkür eden Cemiyet Başkanı Cemal Filiz “Değerli İdris Doğan hocamız görev süresi boyunca Akşehir basını için pek çok hizmet ve fedakarlıkta bulunmuştur. Kendisinden devraldığımız bu onurlu görevde, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Akşehir’imizde özellikle bin bir güçlükle ayakta kalmaya çalışan ve bu şehrin sesi, gözü kulağı olmak için çaba sarf eden basın kuruluşlarımızın tek bir çatı altında toplanıp, güçlü bir şekilde temsil edilmesi bizler için çok önemli. Bir şehrin basını ne kadar güçlü olursa o şehrin sesi de hem yerelde hem bölgede hem de ulusal boyutta o kadar güçlü çıkacaktır. Akşehir’imizde özellikle basın kuruluşlarımızın ve basın emekçilerimizin sesi olmak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte büyük çaba sarf edeceğiz. Bizleri bu göreve layık gören tüm değerli üyelerimize kendim ve tüm yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Akşehir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunda Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Üyeleri: Cemal Filiz (Başkan), Devriş Ahmet Şahin (Başkan Yardımcısı), Fatih Özer (Sekreter), Bülent Karagöz (Sayman), Atilla Memiş (Üye).

Denetim Kurulu Üyeleri: Keziban Doğan Gün, Dursun Solmaz, Ahmet Köksal.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.