Akşeker Ürünleri, Lavanta Şenliklerinde Yer Aldı

Akşeker Ürünleri, Lavanta Şenliklerinde Yer Aldı
Türkiye’nin kırmızı et sektöründe önemli marka isimlerinden Akşeker, Karatay Belediyesi’nin düzenlediği Lavanta şenliklerinde ürünleriyle yer aldı.

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Lavanta Günleri’nde, Türkiye’nin en modern tesislerinden birine sahip ve tesislerde üretilen sucuk, sosis, salam, kavurma, pastırma, döner ve kokoreç gibi Akşeker ürünleri yer aldı.

Karatay Belediyesi’nce 8-9 Temmuz tarihleri arasında Karaarslan Hobi Bahçeleri’nde bu yıl ikincisi yapılan ‘Karatay Lavanta Günleri’ şenlikleri, bu yılda büyük ilgi gördü.

Akşeker Grup Yönetim Kurulu üyesi Mert Şeker, bu tür etkinliklere sosyal sorumluluk çerçevesinde şirket politikaları gereği katıldıklarını ve her zaman olduğu gibi bu etkinliklerde de Akşeker ürünlerinin yoğun ilgi gördüğünü dile getirerek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı halka teşekkür etti.

Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Akşeker standını ziyaret ederek, Akşeker Grup Yönetim Kurulu üyesi Mert Şeker'e katılımları ve lavanta şenliklerine gösterdikleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.