Akşeker: ‘Ziyaretleri Bizlere Güç ve Güven Vermiştir’

Akşeker: ‘Ziyaretleri Bizlere Güç ve Güven Vermiştir’
Kırmızı et sektöründe Türkiye’nin en büyük tesislerinden birine sahip Akşeker Grup, Konya Valisi, İl Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay Komutanını misafir etti.

Konya Valisi Vahdettin Özkan,  İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Jandarma Alay Komutanı Şakir Uslu, sektöründe Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından biri olan Akşeker et entegre tesislerini ziyaret etti.

Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker,  Vali Özkan, Emniyet Müdürü Dinç ve İl Jandarma Alay Komutanı Uslu’ya üretimini yaptıkları ürünler hakkında bilgiler verdi.

Muhammed Şeker, pastırmadan kavurmaya, sucuktan salama, köfteden kokoreçe, dönerden sosise kadar birçok ürün çeşitleri ile tüm Türkiye genelinde hemen hemen tüm marketlerde adından söz ettiren bir marka olan Akşeker’in, yurt içinde olduğu gibi, 55 ülkeyi bulan ihracatı ile de adından övgüyle söz ettirdiğini kaydetti.  

Tesislerini ziyaret eden Konya Valisi Vahdettin Özkan’a,  Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç’e ve Konya İl Jandarma Alay Komutanı Şakir Uslu’ya teşekkür eden Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, her zaman devletin yanında olduklarını belirterek, “Kendilerinin bu ziyaretleri bizlere güç ve güven vermiştir” diye konuştu.

Gerek şehre ve gerekse de ülke ekonomisine büyük katma değer üreten böyle bir devasa tesisin Konya’da olmasının bu şehir için şans olduğunu ifade eden Vali Özkan’da, Akşeker’in bir çok ilde ve yurt dışında faaliyetler göstermesinden duyduğunu memnuniyetini dile getirdi.

(Haber Merkezi/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.