Ali Kaya: ‘Yeni Hedefler Belirledik’

Ali Kaya: ‘Yeni Hedefler Belirledik’
Çelikkayalar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Bugün ekibimizle birlikte 2023 yılında yeni hedefler belirledik. İstihdam olarak ise 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Konya’nın markası olarak vatandaşlarımıza en iyi oranda en iyi fiyatlara ayda 100 bin kişinin ziyaret ettiği firmamızda yıllık 34 milyona yakın fiş kesiyoruz” dedi.

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Bugün ekibimizle birlikte 2023 yılında yeni hedefler belirledik. İstihdam olarak ise 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Konya’nın markası olarak vatandaşlarımıza en iyi oranda en iyi fiyatlara ayda 100 bin kişinin ziyaret ettiği firmamızda yıllık 34 milyona yakın fiş kesiyoruz” dedi.

Çelikkayalar Alışveriş Merkezi’nin 2023 yılı lansman toplantısı Grand Milenyum Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda Çelikkayalar AVM çalışanlarına yönelik kurum içi eğitim verildi.

Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, programda yaptığı konuşmada, “1991 yılında kurulduğumuz ilk yıllardan itibaren bu şehrin markası olarak çalışmaya devam ediyoruz. Kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda her zaman vatandaşlara Konya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Konya’da Konya’ya yatırım yapıyoruz. Bugün ekibimizle birlikte 2023 yılında yeni hedefler belirledik. İstihdam olarak ise 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Konya’nın markası olarak vatandaşlarımıza en iyi oranda en iyi fiyatlara ayda 100 bin kişinin ziyaret ettiği firmamızda yıllık 34 milyona yakın fiş kesiyoruz. Fiyatlarımızı da vatandaşlarımıza da daha uygun hale getirmek karlılık oranında düşüşler yapıp vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

“Aynı Hedefler Doğrultusunda Büyümeyi Sürdüreceğiz”

Mesleğe 1991 yılında pazarcı olarak başladıklarını anlatan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurulduğumuz 1991 yılından itibaren kendimize belirlediğimiz vizyon doğrultusunda bugünlere gelmiş bulunuyoruz.1991 yılında bu işe pazarcı olarak başladık. Yılmadan kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda durmadan çalışmaya devam ettik. Aslımızla her zaman gurur duyduk. Geldiğimiz yeri hiç unutmadan çalışmalara sürdürmeye devam edeceğiz. Son zamanlarda yükselen 3 harfli firmalara karşı yerel marketlerin desteklenmesini önemsiyoruz. Yerel marketlerin desteklenmesi ve o şehrin insanın kazanmasını önemsiyoruz. 2023 yılında aynı hedefler doğrultusunda büyümeyi sürdüreceğiz. Bugün hedeflerimizi belirledik yeni yatırımlarımızla bu şehrin markası olmaya devam edeceğiz.”

“Bugün Yaşadığımız Duygu Tarif Edilemez”

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Onursal Başkanı Mesut Kaya ise “Bugünlere gelmek için çok çalıştık ve kolay olmadı. Biziburalara taşıyan tüm Konyalı hemşerilerimize canı yürekten teşekkür ediyorum bugün yaşadığımız duygu tarif edilemez. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.