Aydın: “Basın Halkla İletişimimizde Köprü Vaziyetindedir”

Aydın: “Basın Halkla İletişimimizde Köprü Vaziyetindedir”
Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Basın halkla iletişimimizde köprü vaziyetindedir” dedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Basın halkla iletişimimizde köprü vaziyetindedir” dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken 20 Eylül'de resmi gazetede yayımlanan kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Aydın’a, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, şunları kaydetti:

“Basın bizim halk ile olan iletişimimizde köprü vaziyetindedir. Basın ile aramızdaki ilişki sağlam olmak durumunda. Bizler sizin vasıtanızla vatandaşlarımıza ulaşacağız. Tekirdağ’dan geliyorum. Tekirdağ’ın yapısı ile Konya’nın yapısı çok farklı. Konya ile Tekirdağ kıyaslanamayacak kadar farklı. Tekirdağ’ın 10, Konya’nın 31 ilçesi var. Oranın 1 milyon, buranın yaklaşık 2,5 milyon nüfusu var. Biz illeri bu şekilde kıyaslamayız. Yapısal olarak nabzını ne şekilde tutabiliriz diye değerlendirme yaparız. Devlet memuru olduğumuz için gittiğimiz yerlere kısa sürede alışırız. Konya’ya daha önce birçok kez geldim. Konya bir huzur şehri. Gördüğüm kadarıyla önceki İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman başarılı bir süreç geçirmiş. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün Konya basını ile sağlıklı iletişimini devam ettireceğiz.”

 Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özdemir ise, “Konya’mız huzurlu ve güvenli bir şehir. Konya basını olarak emniyetimize destek olmaya hazırız. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman şehrimizin huzur ve güvenliği için emniyetimizle birlikte hareket ediyoruz. Konya’daki basın kuruluşlarımız sizlerin yanında oldu ve vatanımıza sahip çıktı. Bundan sonra da bu anlayışla hareket edilecektir” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.