Başkan Altay: “Hedefimiz Kırsalda Yaşayan İnsanların Gelirini Artırmak”

Başkan Altay: “Hedefimiz Kırsalda Yaşayan İnsanların Gelirini Artırmak”
Doğanhisarlı bal üreticisine Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yüzde 50 hibe destekli Bal Süzme Makinesi teslim törenine katılan Başkan Uğur İbrahim Altay, en önemli hedeflerinin kırsalda yaşayan insanların gelirini artırmak olduğunu belirterek, “Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşanlara ekipman desteğinde bulunuyoruz” dedi.

Çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek ve bir dizi tamamlanan yatırımların açılışını yapmak üzere Doğanhisar’a gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bir taraftan da vatandaşlarımızın gelirlerini artırmak için tarımsal desteklerde bulunuyoruz. Balcılarımızla birlikte yürüttüğümüz projenin finalini Doğanhisar’da gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Altay, Doğanhisarlı bal üreticisine Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yüzde 50 hibe destekli Bal Süzme Makinesi teslim törenine katıldı.

Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli hedeflerinin kırsalda yaşayan insanların gelirini artırmak olduğunu söyleyen Başkan Altay, “Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşanlara ekipman desteğinde bulunuyoruz. Sadece bal üreticilerimiz için 2 milyon liralık destekte bulunuyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan insanımıza destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.